JURONG WEST 2

The highlight of this design is the open concept kitchen and the submarine visor door differentiating the living room and the passageway.

We have demolished the wall separating the previous dimly lit kitchen and the dining area. On it we have created a service counter topped with collapsible tempered glass window thus allowing tons of natural light into the kitchen and making the entire unit open and airy.

Great attention is paid to the development of light scenarios and lighting groups in the living room which gives the opportunity of creating a cozy evening atmosphere.

We have used pastel nautical colours for this abode to lighten and brighten up the unit. The interior are all finished with veneer.

HansGrohe bathroom accessories
Panaplast japan laminates

WhatsApp Image 2019-12-20 at 11.45.11 (2
WhatsApp Image 2019-12-20 at 11.45.11 (2